BOLEO Internet & Marketing Services

06 15189636

Verhoog je omzet met de Nieuwsbrief Service

Een nieuwsbrief is een heel efficiënt middel om in contact met je (potentiële) klanten te komen en te blijven. Je kunt ze heel makkelijk informeren over wat je doet, aanbiedingen doen of adviezen geven. Het werkt een stuk sneller dan drukwerk en is vele malen goedkoper. En uit recent onderzoek is opnieuw gebleken dat de inzet van nieuwsbrieven meestal effectiever is dan berichten plaatsen op social media zoals Facebook en Twitter.

Kies voor kwaliteit

Net als bij zoveel andere zaken, draait ook het succes van je nieuwsbrief om kwaliteit. Kwaliteit van je adressenlijst, je teksten, vormgeving en techniek. Investeren in kwaliteit levert je meer op.

Kies voor gemak

Je kunt natuurlijk zelf je nieuwsbrief regelen. Maar het is verstandiger als je dat door de professional laat doen. Dat gaat sneller, je hebt meer kwaliteit en je krijgt een beter resultaat. Je auto laat je toch ook onderhouden door een vakman?

Kies voor Boleo Nieuwsbrief Service

Ik neem je alle zorgen uit handen. Van het schrijven van teksten tot en met het analyseren van de resultaten. Als je dat wilt, kan ik je ook helpen met het bedenken van onderwerpen voor je nieuwsbrief.

Haal meer omzet met een professionele nieuwsbrief. Vraag nu een offerte aan.

Je nieuwsbrief al vanaf 115,- 

Vraag een offerte aan  

Opstartkosten

Heb je nog geen systeem voor je nieuwbrief dan maak ik dat voor je in orde. Daarvoor gebruik ik MailChimp, een gratis programma dat wereldwijd miljoenen enthousiaste gebruikers kent.

Voor het opzetten van je nieuwsbrief reken ik eenmalig 295,-. Dat is incl. ontwerp voor je nieuwsbrief, aanmeldformulier en alle mailberichten die daar bij horen.

Boleo Strippenkaart

Heb je al een werkend programma voor je nieuwsbrief en wil je alleen dat ik teksten voor je schrijf of redigeer, dan kun je ook kiezen voor de unieke Boleo Strippenkaart.

Blijf ook op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief