06 15189636

Boleo

Functionele websites

Je website is het fundament van alles wat je online doet voor je bedrijf. Daarom moet je website perfect aansluiten op je marketing, je doelen en doelgroep(en). Met bijna 20 jaar ervaring in marketing en communicatie ben ik als geen ander in staat daarvoor te zorgen. 

Je bedrijf is uniek, dus ook je website

Je bedrijf is uniek. In de manier waarop je met je klanten omgaat, de diensten of producten die je biedt en vooral, om wie jij bent. Daarom verdien je ook een unieke website waar je dat allemaal in terugziet. Ik geloof niet in een standaard website waarbij je alleen nog je logo in hoeft te zetten en de kleuren uit te kiezen. 

Een website die gebouwd is op het fundamanent van je marketing, geeft je de website die jouw onderscheidend vermogen zichtbaar maakt. En waarmee je een krachtig middel in handen hebt om verder aan je bedrijf te bouwen.

TIP Heb je al een tijdje een website? Lees mijn artikel Hoe lang gaat een website mee?

Website nodig?

Aarzel niet! 
Informeer naar de mogelijkheden. 

Informatieve website tot webshop

Wat voor website je ook nodig hebt, bij Boleo ben je aan het juiste adres. Aan de hand van je (marketing)doelen bepalen we samen wat voor website daar het beste bij past. Heb je behoefte aan bijzondere functionaliteiten, dan kijken we samen welke oplossing daarvoor de beste is. 

Technische details

Je website wordt gebouwd met MODX. Een robuust, veilig en stabiel systeem dat wereldwijd door grote en kleine ondernemingen wordt gebruikt. Het CMS is heel gebruiksvriendelijk en kan ook nog eens helemaal op jouw situatie worden afgestemd. Alles om het bijhouden van je website zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast biedt het een scala van mogelijkheden om je online marketing optimaal in te vullen. 
Het is een 'open source' systeem en dat betekent dat je daar geen licentiekosten voor hoeft te betalen. Een wereldwijd team van honderden professionele ontwikkelaars zorgt er voor dat het systeem steeds up-to-date blijft. 

Uiteraard is je website mobielvriendelijk en worden er verschillende technieken gebruikt om de laadtijd zo kort mogelijk te houden. En daarmee scoor je ook punten voor een betere ranking in Google. 

Tarieven

Complete website 
vanaf 2.250.- incl.:

  • je eigen unieke ontwerp
  • onbeperkt aantal pagina's
  • al je teksten
  • spamvrij contactformulier
  • Strippenkaart van 2 uur

Webshop: vanaf 3.500,-

Liever per maand betalen?
Dat kan al vanaf 99,-.
Vraag naar de mogelijkheden!

(prijzen zijn excl. BTW)