06 15189636

Boleo

Tekst voor je website

Je website verdient de beste content. 
Simpelweg vanwege de gouden regel: "Content is king!"

Zonder tekst en afbeeldingen - de content -  is je website, hoe mooi ook, een lege huls. Je teksten zijn daarom van vitaal belang. 

Boeien, binden, verleiden

Je moet je bezoeker binnen een paar seconden zien te overtuigen dat hij of zij bij jou goed zit. Dat jij de oplossing hebt voor zijn of haar probleem. Het is dus cruciaal dat je met de juiste woorden (op de juiste plaats!) je bezoeker voldoende boeit, bindt en verleidt om door te klikken. Ik help je graag met het vinden en schrijven van die teksten.

TIP Lees Iedereen die googelt, heeft een probleem als je meer wilt weten over de psychologie achter je website.

Google en vindbaarheid

Natuurlijk wil je dat je website zo goed mogelijk vindbaar is en zo hoog mogelijk in de ranking van Google staat. Maar dat kan nooit een doel op zich zijn. Je website heb je voor je doelgroep, niet voor Google. Mijn filosofie is dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Wat heb je aan een website die duizenden bezoekers trekt die geen klant van je worden? 

Bij het schrijven van je teksten, onderzoek ik vanzelfsprekend welke woorden relevant en belangrijk zijn voor je vindbaarheid. En die worden zo slim mogelijk verwerkt. Op zo'n manier dat de teksten voor je bezoekers aantrekkelijk zijn.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver die verleiding en vindbaarheid zo goed mogelijk combineert voor jouw doelgroep? Maak dan een afspraak

TIP Lees mijn artikel over de zin en onzin van SEO

Perfecte tekst

Ik schrijf heel graag de perfecte tekst voor je. 
Zodat ook jouw website onweerstaanbaar wordt.