BOLEO Internet & Marketing Services

06 15189636

Tekst voor je website

Content - tekst, afbeeldingen, graphics e.d. - is het belangrijkste onderdeel van je website. Hoe goed je website er ook uit ziet en technisch in elkaar zit, zonder goede content red je het niet. 

Goede webtekst zorgt voor 2 belangrijke dingen:

  1. Meer bezoekers omdat je site beter vindbaar is voor zoekmachines
  2. Meer klanten omdat je met de juiste tekst je bezoeker tot klant maakt

Vindbaarheid

Natuurlijk wil je dat je website goed vindbaar is en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten staat. De teksten op je website spelen daarbij een grote rol maar dat is niet het enige. Je concurrentie, de branche waarin je actief bent, de technische staat van je website, het speelt allemaal mee. Alle reden dus ook om webdesign en content integraal op te pakken. 

Verleiding

Veel bezoekers op je site krijgen is meestal geen doel op zich. Je wilt je bezoekers verleiden om de actie te ondernemen die je voor ogen hebt met je site, zoals het doen van een bestelling of een offerte aanvragen. Verleidende tekst houdt rekening met inzichten uit de gedragspsychologie en speelt in op drijfveren waarvan je je vaak niet eens bewust bent. 

Met verleidende tekst in combinatie met slim kleurgebruik en typografie - en dat alles op de goede plek - wordt je website onweerstaanbaar.

Nieuwsgierig geworden?
Wil je wel eens weten hoe je met de juiste tekst meer uit je eigen website kunt halen?
Neem dan gewoon eens contact met me op. Ik vertel je graag een paar van mijn geheimen.

Hulp bij nieuwsbrieven

Wil je graag een nieuwsbrief uitgeven maar kom je daar niet aan toe? Of vind je het lastig om daar de artikelen voor te schrijven?

Ik help je graag met het opzetten van je nieuwsbrief en het schrijven van artikelen.
Kijk voor meer info bij Nieuwsbrief Service.

Webtekst al vanaf 65,- per pagina

Vraag een offerte aan  

De kracht van de juiste tekst

Deze video laat heel goed zien wat er gebeurt als je de juiste woorden gebruikt. Deze video is miljoenen keren bekeken op YouTube.

 

Blijf ook op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief