06 15189636

Boleo

Portfolio

Om je een indruk te geven van de websites die ik maak en wie mijn klanten zoal zijn, vind je hier een paar recente voorbeelden. Voor de meeste websites heb ik ook de teksten geschreven of geredigeerd. 

Wil je meer voorbeelden zien? Neem dan contact met me op. Ik ga graag voor je aan de slag.

Artamin

Stichting Artamin maakt kunstprojecten mogelijk die mensen met elkaar verbinden door creatieve activiteit. Op de website vind je onder meer voorbeelden van uitgevoerde projecten. 

Bekijk de website

Tacom Trainingen

TACOM verzorgt trainingen op maat die bijdragen aan blijvende verandering in gedrag, denken en vooral in doen. De site is meertalig omdat ook multinationals TACOM weten te vinden. 

Bekijk de website

Je site hier?

Ik voeg je nieuwe website graag toe aan dit overzicht.

Benieuwd geworden wat ik voor je kan betekenen?
Neem dan contact op.

Maak een afspraak

Kabebe

Kabebe helpt vrouwen te ontsnappen die verstrikt en verstikt zijn geraakt in een gewelddadige relatie. Geen gemakkelijk thema. Veel aandacht ging daarom uit naar het vinden van de juiste tone of voice voor de teksten.

Bekijk de websiste

Gouwe Stek

Gouwe Stek zorgt ervoor dat je feestje slaagt. Met catering, private dining of met een kok aan huis. De website is recent helemaal vernieuwd om hem weer helemaal te laten aansluiten op het aanbod van Gouwe Stek. 

Bekijk de website

Regelwerk

Regelwerk neemt het administratieve gedoe uit handen na het overlijden van een dierbare. Hierbij paste een website met een ingetogen design. De huisstijl en lay-out daarvoor zijn ontworpen door 2PK.

Bekijk de website

Vork Communicatie

Het beheersgedeelte van de site, het CMS, was toe aan een opknapbeurt. Hierdoor is het nog makkelijker geworden de website bij te houden. Tegelijk is het ontwerp - met behoud van de huisstijl - opgefrist. Loes Vork kan weer een tijd vooruit met haar site.

Bekijk de website

Op stapel

Binnenkort komt de site van uitgeverij Klare Taal live. Deze uitgeverij is er vooral voor schrijvers die hun werk in kleine oplages willen publiceren.